Ekskluzivni distributer Strautmann Umwelttechnik opreme za gospodarenje otpadom za područje Hrvatske, Slovenije i Madžarske

Od malih strojeva za baliranje do strojeva za baliranje s poluautomatskim strojem za punjenje nudimo vam svakakve preše za otpade i još više rješenja za rukovanje i zbijanje otpada.

NE ZNATE KOJI STROJ ODABRATI?

Odaberite iz sledećih kategorija!

Možete birati kategorije iz vlastitog sektora poslovanja (proizvodnja, industrija, trgovina, skladištenje, ugostiteljstvo, uredske zgrade, stambene zgrade, institucije), ili kategorija nastalih otpada (kartonski papir, papirnata folija, plastika, otpadi restorana, komunalni otpad, bačve, konzerve i metalne kutije, PET ili druge boce za piće), ili možete pretraživati izravno među jednokomornim malim ili velikim, ili višekomornim Strautmann  ili automatskim, poluautomatskim strojevima za baliranje.

Rješenja u industrijskom sektoru

Saznajte više o rješenjima za učinkovito gospodarenje otpadom u industriji !

Vrste otpada

Odaberite vrste otpada, koji nastaje kod Vas.

Preše

Pronađite pravo rješenje za svoje potrebe – od malih strojeva za baliranje do automatskih.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

STRAUTMANN – VODEĆI U INOVACIJAMA

Kroz godine smo razvili učinkovite strojeve za baliranje i zbijanje koji štede puno radnog vremena i energije, a pri vrhu smo i u sigurnosti na radu.

Malagrow Kft. je u Mađarskoj isključivi distributer Strautmann Umwelttechnik  strojeva za baliranje i zbijanje.

Sa otpadom do zarade – zašto odabrati nas?

20 godina iskustva, širok europski spektar trendova i inovacija na području gospodarenja otpadom.

Od osnivanja 1998. godine, naša tvrtka je posvećena distribuciji kvalitetnih proizvoda i pružanju usluga, uzimajući u obzir specifične potrebe naših partnera. Ovakav pristup i dalje je određen našim dosadašnjim radom i dobar je primjer dugoročnog povjerenja naših partnera.

STRUČNI SAVJETI

Savjeti stručnjaka za gospodarenje otpadom.

Od naših stručnjaka možete saznati:

  • Kojii načini odvoza su mogući
  • Kako se kreće cijena odvoza bala otpada
  • Koliko možemo uštedjeti na otpadu ili koliko možemo zaraditi baliranjem/selektiranjem
  • Gdje staviti prešu za otpad na Vašem području
  • Koji se materijali na koji način mogu zbijati, razna rješenja zbijanja i baliranja mogu rezultirati raznim rezultatima
  • Koji je stroj najpogodniji za Vaše uvjete?
  • Kupovini naših strojeva uobičajeno prethodi izrada prethodne kalkulacije, te razgovori sa stručnjacima i voditeljima.

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

Na probi strojeva možete se uvjeriti koji vam stroj za baliranje ili zbijanje odgovara najviše ostvaruje li isti uistinu očekivane rezultate. Možete vidjeti koliko radnog vremena Vaših kolega zahtijeva i koliko možete uštedjeti s internim premještanjem otpada, te koliko može biti uređeniji Vaš okoliš pomoću preše za otpade.

SERVIS, REZERVNI DIJELOVI

Životni vijek strojeva za baliranje – isto kao i drugih tehničkih industrijskih sredstava – može se značajno povećati ako pripazite na redovito održavanje istih.

Naši iskusni suradnici u kratkom roku popravljaju naše preše za otpade, dostupni su u cijeloj državi a mogu pomoći i u tome kako koristiti naše preše za otpade. Kao isključivi distributer u Mađarskoj osiguravamo opskrbu rezervnim dijelovima odmah.

RABLJENI STROJEVI

Naši rabljeni strojevi za prešanje otpada u svakom su slučaju obnovljeni strojevi u dobrom stanju, za koje osiguravamo minimalno 3 mjeseca garancije.

Nakon isporuke iste puštamo u pogon i održavamo edukaciju o uporabi preše. Rabljene preše mogu biti štedljiva rješenja i u slučaju ako se radi o srednjoj ili većoj količini otpada za prešanje, ali dostupni su i mali strojevi za baliranje ili druge preše za otpade. Predlažemo vam registraciju i u slučaju ako tek u budućnosti planirate nabavu ili najam istih.

TEHNIČKA RJEŠENJA

Inovativna rješenja znače bolji, dulji životni vijek, brži rad, višu razinu sigurnosti na radu, veću učinkovitost u prešanju. Robusna izvedba strojeva Strautmann donosi značajno povećanje radnog vijeka.

DODACI

Narudžbu žica, traka i drugih dodataka možete nam jednostavno i brzo dostaviti popunjavanjem sljedećega obrasca.

Preporučene trake i žice za baliranje nude trajno i sigurno vezivanje bala uz manje rada i veću sigurnost. Osiguravaju vezivanje za sve vrste i veličine bala za sve vrste preša za otpade.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

VIŠE OD

POSTAVLJENIH STROJEVA

VIŠE OD

ZADOVOLJNIH PARTNERA

DO

%

SMANJENJE OMJERA OTPADNOG MATERIALA

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partneri

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

Aktualne vijesti

Možete pročitati nove sadržaje iz svijeta preša za otpade Malagrow, možete pronaći studije o slučajevima s najboljim rješenjima, mišljenja kupaca, možete se sresti i s rješenjima prilagođenim individualnim potrebama, a pomažemo i u snalaženju pri izboru strojeva za baliranje.

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MALAGROW Kft. - CROATIA