ABBA automatski stroj za baliranje

ABBA stroj za baliranje

ABBA Pressentechnik bavi se proizvodnjom automatskih strojeva za baliranje predviđenih za teške poslove, u Njemačkoj raspolažu s više desetljetnim iskustvom u teoriji i praksi, koja se proteže kroz više generacija. Kvalitetu strojeva obilježava njemačka preciznost i izdržljivost, pored uobičajenog kartonskog, papirnatog i folijskog otpada razvijeni su za baliranje i prešanje u bale velike gustoće drugog specijalnog otpada, kao što su tvrda plastika, presvlake za auta, tekstila, PET boce, kutije za piće, itd.

Prednosti:

  • kapaciteta do 10 tona po satu
  • automatsko baliranje kartona, folija, tvrde plastike
  • Njemačka proizvodnja
  • 5 x vertikalno ili 4 x horizontalno vezivanje
  • jednostavno se prevozi

U osnovi razlikuju se dvije vrste:

Acomat – horizontalno 3 ili 4 vezivanja sa žicom, 45 – 60 t prešne sile, 450-550 kg mase bale (ovisno o vrsti materijala)

Albamat – 5 vertikalnih vezova sa žicom, 60-90 t prešne sile, 450-750 kg mase bale (ovisno o vrsti materijala)

Strojevi za baliranje su potpuno automatizirani, to jest nakon punjenja otpada postupak baliranja do povezivanja bale teče automatski, bez korištenja operatera. Punjenje može biti ručno, ali ponajviše strojno (viličarem, grabilicom ili konstrukcijom za punjenje kontejnera), ili trakom za doziranje. Stroj se može naručiti s brojnim dodacima, tako npr. s HARDOX kanalom visoke čvrstoće otporne na habanje, odnosno podom, čija je velika prednost što se zahvaljujući jedinstvenom i posebnom postupku lako može zamijeniti nakon habanja, bez potrebe za većim rastavljanjem stroja, ali stoje na raspolaganju još i brojni drugi korisni dodaci, koji u slučaju specijalnog otpada mogu biti od posebnog značaja. Važno je napomenuti, da za rad kanala za bale odgovaraju 3 hidraulična cilindra, zahvaljujući čemu i u slučaju kvara jednog cilindra, rad stroja za baliranje se može nastaviti nesmetano do izvršenja popravka.

Za daljnje tehničke detalje pogledajte naš sažeti tehnički list, ili se obratite našim stručnjacima.

 

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA