BalePress 3, 3CD

BP3 – vezivanje bale kod otvorenih vrata

Višenamjenska uporaba

Stroj za baliranje BalePress 3 najmanji je u Strautmann ponudi strojeva s jednom komorom. Pogodan je za baliranje papira, folije, PET ambalaže, plastike, aluminija i komunalnog otpada.

Jednostavne bale malih dimenzija

2,7 tona tlačne sile omogućava smanjenje volumena otpada i do 90%. Stroj je pogodan za proizvodnju malih bala od 35 kg s kojima je vrlo lako rukovati.

Minimalni troškovi gospodarenja otpadom

Korištenje BalePress 3 omogućuje znatno bolju iskoristivost prostora, ali i kasniju znatnu financijsku uštedu. Bale su značajno lakše za transport i može ih se plasirati na tržište kao neprerađen otpadni materijal.

Zauzima malo prostora

BalePress 3 zauzima malo radnog prostora i vrlo je jednostavan za korištenje. Iznimno jednostavan za rukovanje, s velikom komorom za punjenje i kolicima za uklanjanje bala. Vrlo tihi rad stroja pruža komfortnost pri rukovanju otpadom.

BP3 CD – CD verzija

Najnoviji model u obitelji malih balirki je model u kod kojeg se vezanje bala vrši kod zatvorenih vrata. Namijenjen je partnerima s manjim količinama kartona i folije, a troškove gospodarenja otpadom žele smanjiti od trenutačnih. Iskustva su pokazala da jeftinije nije uvijek bolje.

CD verzija je identična načinu vezivanja bale kao kod konkurenčnim strojevima. Zbog pojednostavljenog načina potiskanja i upravljanja strojem, trakovi za vezivanje moraju se povući preko bale i zatim namotati u zatvoreni donji žlijeb vrata. Ovaj model nema ugrađenu opciju dvoručnog pomicanja potisne ploče, što znači da pripremljena bala neće biti ravnomjerna jer se rastezanje materijala ne može kontrolirati.

Glavne značajke:

  • 2,8 tonska potisna snaga
  • 90% smanjenje omjera
  • Mala konstrukcija stroja
  • 0,75 kW motor
  • Vezivanje bale kod zatvorenih vrata (Closed Door)
  • Jednostavno ojačano navođenje potisne ploće

Povezani dokumenti:

bp3 m

BalePress 3 tehnićki opis

BalePress 3 opis proizvoda

BalePress 3CD tehnićki opis

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA