Mlinovi (shredder-i)

Mlinovi (shredder-i)

BLIK sa 25-godišnjom tradicijom uspješno funkcionira na području projektiranja i proizvodnje strojeva za uništenje otpada, smanjenja količine materijala i recikliranja otpada i nusproizvoda. Poduzeće Malagrow je ekskluzivni distributer BLIK proizvoda za područje Hrvatske, Mađarske i Slovenije. BLIK proizvodi predstavljaju rješenje za mljevenje i uništavanje nekoliko vrsta materijala.

Jedinstveno dizajnirani strojevi za drobljenje izrađeni su u različitim konfiguracijama, a poseban dizajn značajno olakšava njihov rad i održavanje. Svaki BLIK proizvod sastavljen je tako da je njihovo čišćenje vrlo jednostavno, a posebne jedinice/noževi za rezanje izrađeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji su pričvršćeni na ojačanu šesterokutnu osovinu.

Povezani dokumenti:

BLIK mlinovi – opis proizvoda

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA