PP1208 stroj za baliranje s jednim valjkom

PP1208

PP serija strojeva za baliranje konfigurirana je na način da se zadovolje sve potrebe transporta, odnosno da se optimizira iskorištenje prostora. Na temelju istraživanja, balirne komore konstruirane su tako da dimenzije proizvedenih bala odgovaraju svim vrstama transporta.

Smanjenje volumena otpada za 95%

Uz pomoć stroja za baliranje PP1208 volumen otpada kao što je karton, papir, plastika, i limenke može se smanjiti za 95%.

Značajno smanjenje troškova

58-tonskom tlačnom silom se uz smanjenje volumena značajno smanjuju troškovi skladištenja i zbrinjavanja otpada.

Jednostavna uporaba

Zahvaljujući mikroprocesorskoj kontroli, karakterističnom dizajnu, jednostavnom hidrauličkom sustavu koji je odgovoran za automatsko izbacivanje bala, vrlo je malo vremena potrebno za rukovanje unatoč velikim dimenzijama.

Stroj je dizajniran na način da zadovolji sve stroge propise vezane uz zaštitu na radu. Vrata su opremljena posebno kodiranim sigurnosnim prekidačem.

Strojevi za baliranje PP 1208 i PP 1208 Plus70 služe za moćno pakiranje na skali velikih jedno-komornih strojeva. Velike kartonske kutije, folija i plastične vreće jednostavno se mogu ubacivati u veliki otvor stroja. Zbog Quick-Door® njihajućih vrata, komora za stlačivanje se može puniti na brz, jednostavan i siguran način. Bale mase do 550 kg direktno se mogu prodati tvornicama za preradu papira. Hidraulični izbacivač bala BaleMatic® na jednostavan način izbacje bale iz stroja.

Navođeni sustav za stlačivanje TopPlus® produžava životni vijek stroja, a metalni kljunovi sprećavaju re-ekspaniranje materijala i osiguravaju maksimalnu gustoću bala. Bale mogu biti učvršćene trakama ili čeličnim sajlama.

PP 1208 PP 1208 Plus 70
Tlačna sila (kN) 580 700
Dimenzije (WxH x D) 2,2 x 3,1 x 1,4 m 2,1 x 3,1 x 1,4 m
Masa stroja 2.600 kg 2.800 kg
El. napajanje 400 V, 3 ph 400 V, 3 ph
Masa bala  do 400 kg   do 550 kg
Dimenzije bala 1,2 x 0,8 x 1,1 m 1,2 x 0,8 x 0,8 – 1,2 m

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA