Strautmann Styropress

Strautmann Styropress

Smanjenje volumena do 98%

StyroPress stroj napravljen je po principu inovativne Strautmann tehnologije za prešanje EPS (polistirenske pjene). StyroPress može proizvesti brikete veličine do 700 kg/m3, koji su pogodni za daljnju prodaju prerađivačima EPS materijala. Upotrebom StyroPress stroja za briketiranje može se doseći 98% smanjenja volumena materijala.

Veliki kapacitet

Kapacitet stroja čija je strojna obrada takva da od trenutka punjenja nema potrebe za dodatnom kontrolom nad obradom. Komadi EPS materijala nakon punjenja idu najprije u mlin, a zatim izravno u briketirnu komoru. StyroPress ima kapacitet punjenja do 100 kg/h EPS materijala.

Vrlo tih pri radu i zauzima malo radnog prostora

StyroPress zahtijeva vrlo malo radnog prostora (cca. 4m2). Njegov zatvoreni sustav rada osigurava to što je vrlo tih, a ujedno i omogućava lakše održavanje higijene okoline.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA