STRAUTMANN MOBILE RC KOMPAKTOR

Novo, inovativno rješenje od MALAGROW Kft-a.

Nesporno je da je među strojevima za baliranje i sabijača Strautmann jedan od najuspješnijih RC1100 preša za otpade, pomoću koje možemo s visokom učinkovitošću sabijati klasične kontejnere od 1.100 l.

EKONOMIČNO GOSPODARENJE OTPADOM

Do sada se taj tip stroja napajao s izvora struje od 220 V, a bila je dostupna samo tzv. statična, to jest nepokretna, fiksna verzija, međutim ravnajući se prema povećanim zahtjevima, Malagrow Kft. je učinio dostupnim svojim partnerima i mobilnu verziju.

Suština tog tipa je da ne radi na električni pogon nego se može povezati na hidraulični sustav nekog radnog stroja (obično na traktore koji su poznati iz poljoprivrede, ali prema potrebi može i uz drugi tip stroja), te se na isti može stabilno pričvrstiti, uslijed čega se može brzo prevoziti bez bilo kakvih problema čak i na velike udaljenosti.

BALE S KOJIMA SE LAKO RUKUJE

Na taj način s jednim strojem može se lako zbijati čak i veći broj kontejnera koji se nalaze na više sabirnih mjesta.

Uobičajena učinkovitost, pouzdanost, te beskrajno lako upravljanje s RC1100 povezuje se s mobilnošću radnog stroja uz čak do 75%-no smanjenje volumena.

GOSPODARENJE OTPADOM NA VELIKIM POVRŠINAMA

Tom vrstom stroja za zbijanje otpada može se riješiti gospodarenje otpadom u većim kampovima, na većim manifestacijama, a neki od partnera naše tvrtke koriste ga i u Hrvatskoj uz veliko zadovoljstvo, budući da se pomoću ovog inovativnog uređaja može riješiti višegodišnji problem gospodarenja otpadom.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA