Željeli bi testirati naše strojeve?

Prije nakupa stroja pripremamo detaljne izračune vezane uz investiciju

BESPLATNO TESTIRANJE STROJEVA

Želite li testirati naše strojeve na vašoj lokaciji? Osim stručne pomoći naših djelatnika, preše za otpad postavljamo i testiramo besplatno (pod unaprijed određenim uvjetima). Osim instaliranja stroja, također vam pomažemo sa oskrbom dodataka koji su vam potrebni za učinkovitost i ekonomičnost.

BESPLATNO TESTIRANJE STROJEVA ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJEDNOSTI GOSPODARENJA SA OTPADOM

Brži proces zbrinjavanja otpada – koristeći naše preše, kompaktiranje (sabijanje) otpada čete rješiti u nekoliko sekundi uz minimalnu upotrebu radne snage.

Niski troškovi – povrat investicije je vrlo brz, jer strojevi troše minimalnu količinu električne energije. Za pripremu bale potrebne su vam samo trake za vezanje bala, malo struje i bala je spremna za prodaju.

Enostavna uporaba – Jednostavan za uporabu – nakon punjenja materijala u komoru za prešanje, pritisnite tipku i bala je već u pripremi

Ekološka svijest – vašeg poduzeća je poduprta skladištenjem kompaktiranog otpadnog materijala, kojeg je lako reciklirati.

Prostorska ušteda – kompaktiran materijal je lakše skladištiti i zauzima manje prostora nego skladištenje razsutog otpada.

Higijena – ne morate više ˝loviti˝ vaš otpadni materijal na vašem dvorištu, red i čistoća preuzimaju svoj značaj.

Sa otpadom do zarade – zašto odabrati nas?

Od osnivanja 1998. godine, naša tvrtka je posvećena distribuciji kvalitetnih proizvoda i pružanju usluga, uzimajući u obzir specifične potrebe naših partnera. Ovakav pristup i dalje je određen našim dosadašnjim radom i dobar je primjer dugoročnog povjerenja naših partnera.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MALAGROW Kft. - CROATIA