LiquiDrainer

LiquiDrainer – Za praznjenje sa tekučinom punih limenki i PET ambalaže

U proizvodnji pića često odbacuju veliku količinu PET ambalaže koja nije pogodna za prodaju zbog različitih faktora (previše ili premalo punjenje ambalaže, …). Ovaj proizvod treba uništiti, čiji su troškovi iznimno visoki, jer se uništavanje proizvoda odvija tehnološki neispravno, u mnogim slučajevima uništavanje/pražnjenje vrši se ručno.

U prepoznavanju ovog problema razvili smo poseban uređaj namijenjen pražnjenju i sabijanju praznih i tekučinama punih PET, TETRA pakiranja i limenki, čime se znatno pojednostavljuje proces taj proces. Liqui drainer uz iznimno brz proces pražnjenja, smanjuje količinu ambalaže i time pomaže / ubrzava proces baliranja. Posebno ugrađeni rotor koji probija ambalažu i odvaja tekućinu iz pakiranja, smanji volumen i na taj način priprema ambalažu za daljnji postupak baliranja.

Poduzeće Magyarvíz (voda) je testiralo LiquiDrainer i time se u praksi uvjerilo o funkcionalnosti stroja. Sa klikom na VIDEO možete si pogledati kratak film o procesu praznjenja ambalaže.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada u Hrvatskoj

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada u Hrvatskoj

Troškovi odvoza komunalnog otpada drastično su se povečali u nekoliko Hrvatskih gradova. Povečanje troškova ne utječe samo na stambene zgrade več i na restorane, hotele, kampove, uredske zgrade,… U nekoliko gradova su ti troškovi narasli za 30-40%. Selektiranje otpada...

MALAGROW Kft. - CROATIA