Jednokomorni stroj za baliranje BalePress 28

BalePress 28

Stroj za baliranje BP28 namjenjen je za baliranje kartona, plastike i papira u spremniku s 28 tona tlačne sile.

Korisnicima je jednostavan za korištenje zahvaljujući jedinstvenim funkcijama

karakterističan dizajn, jednostavan mehanizam za vezanje bala, mehanizam jednostavnog otvaranja-zatvaranja, jednostavno upravljanje i kontrola, automatsko izbacivanje bala.

Osim navedenih prednosti stroj za baliranje zadovoljava najstrože regulirane zahtjeve za rad na siguran način. Posjeduje 3 x kodirane magnete za otvaranje-zatvaranje sustava vrata, za sprečavanje nezgoda ima posebno ugrađen prekidač za prisilno zaustavljanje.

Širok raspon primjene:

Stroj za baliranje Strautmann BP28 je izvrsno rješenje ukoliko se baliraju velike količine papira, folije, PET i plastične ambalaže.

Proizvode bale teške se do 320 kg.

Rezultat 28-tonske tlačne sile i 900 mm prostora za prešanje je smanjenje volumena otpada i do 90%. Gotove bale svojim dimenzijama odgovaraju dimenzijama EUR palete.

Jednostavno punjenje, zauzima malo prostora:

Za rad stroja potrebno je samo 2 m2. Vertikalni sustav otvaranja vrata dodatno omogućuje smanjenje radnog prostora.

Jednostavno izvlačenje bale iz stroja

Za jednostavno uklanjanje proizvedene bala može se ugraditi automatski sustav za izbacivanje bale.

Korisnicima praktičan za rukovanje

Vizualni prikaz ciklusa stroja ukazuje na jednostavan mehanizam za vezanje bala i vrlo brz način zamijene veznih traka, samo su neke od značajki koje će vam omogućiti da brzo i jednostavno rukujete strojem.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA