Jednokomorni stroj za baliranje BalePress 53

BalePress 53

Jedan je od najpopularnijih strojeva za baliranje iz naše ponude, koji je sa svojom 53-tonskom tlačnom silom dizajniran za baliranje kartona, papira i plastike u spremniku.

Korisnicima je jednostavan za korištenje zahvaljujući jedinstvenim funkcijama

Karakterističan dizajn, jednostavan mehanizam za vezanje bala, mehanizam jednostavnog otvaranja-zatvaranja, jednostavno upravljanje i kontrola sa zasebnim hidrauličkim sustavom koji je odgovoran za automatsko izbacivanje bala.

Osim navedenih prednosti stroj za baliranje zadovoljava najstrože regulirane zahtjeve za rad na siguran način. Posjeduje 3 x kodirane magnete za otvaranje-zatvaranje sustava vrata, za sprečavanje nezgoda ima posebno ugrađen prekidač za prisilno zaustavljanje.

Širok raspon primjene

Stroj za baliranje Strautmann BP53 je izvrsno rješenje ukoliko se baliraju velike količine papira, folije, PET i plastične ambalaže.

Proizvode bale teške se do 400 kg.

Rezultat 40-tonske tlačne sile i 800 mm prostora za prešanje je smanjenje volumena otpada i do 90%. Gotove bale svojim dimenzijama odgovaraju dimenzijama EUR palete.

Jednostavno izvlačenje bale iz stroja

Za nesmetani rad stroja potrebno je samo 2-3 m2 radnog prostora. Osim toga još je tu i jednostavan sustav otvaranja-zatvaranja vrata koji dodatno smanjuje potrebnu radnu površinu.

Enostavno polnjenje, zavzame malo prostora

Za jednostavno uklanjanje proizvedenih bala može se ugraditi automatski sustav za izbacivanje bale.

Korisnicima praktičan za rukovanje

Vizualni prikaz ciklusa stroja ukazuje na jednostavan mehanizam za vezanje bala i vrlo brz način zamijene veznih traka, samo su neke od značajki koje će vam omogućiti da brzo i jednostavno rukujete strojem.

 

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA