O PODUZEĆU

  • Tvrtka je osnovana: 1998
  • Porezni broj: 11507941-2-13
  • Registracijski broj: 13-09-117502

Gospodarenje otpadom na najvišoj razini

Tvrtka Strautmann Umwelttechnik GmbH je proizvođač strojeva za baliranje i preša za otpad. Preko ekskluzivnih distributera prisutni su u većini zemalja svijeta. Strautmann Umwelttechnik GmbH je dio grupe Strautmann u privatnom vlasništvu.

Malagrow Kft je ekskluzivni distributer za tvrtku Strautmann Umwelttechnik GmbH na području Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Naša tvrtka nudi proizvode, pruža mogućnost testiranja strojeva i razne načine kupnje. Potencijalnim partnerima dajemo savijete o najoptimalnijem načinu gospodarenja otpadom te o mogućnostima uštede i potencijalne zarade od otpada: „otpadom do dobiti“.

Naš cilj je dugoročno prisustvo na tržištu, što jamči kvalitetu našeg rada. Kvalitetna ponuda, ispunjenje zahtjeva i pružanje dobrih usluga jedini je način na koji možemo proširiti spektar kupaca. Također imamo specijalizirani tim servisera koji osiguravaju nesmetani rad strojeva.

S ciljem da se unaprijedi i olakša rukovanje s otpadom, nudimo nekoliko dodatnih rješenja. Primjerice Knapzak sustav za prikupljanje folije i plastike, vreće Bagpress za preše i dr. Osim toga, nudimo i dodatan pribor koji je potreban za baliranje (žice za vezanje, plastične trake).

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MALAGROW Kft. - CROATIA