MK1100 višeprekatna preša

MK-1100

20 tonska potisna snaga

20 tonska potisna snaga i 250 težke bale su optimalno rješenje za potiskanje kartonskih kutija, papira i Tetra Pak-a. Sa 28 sekundnim ciklusom potiskanja i 70 cm dugim navođenjem praktički nema više suvišnog vremena za gospodarenje otpadom.

Jednostavno punjenje i izuzem bale

Strautmann BaleMatic sustav pojednostavljuje punjenje, avtomatski izmetač bale pojednostavljuje izuzem bale iz preše. Pri planiranju stroja pridržavali su se najstrožih sigurnosnih propisa za rukovanje strojem (GS i CE propisi).

Sustav za sprečavanje ekspandiranja materijala

Posebnu pozornost treba posvetiti sustavu za sprečavanje ekspandiranja materijala, koji se može prilagoditi prema vrstama otpada.

Dodatne komore/prekati

Prednost ovog tipa je visoka fleksibilnost: mogućnost dodavanja komora (Strautmann ModulSystem), mogućnost zamjene kljunova za spriječavanje istezanja materijala koji se može prilagoditi različitim vrstama otpada. Dodatna moguća nadogradnja stroja je opcija položaja potisne glave, posebno ojačano konstrukciju (za foliju) i tz. opcija parkiranja potisne glave.

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA