Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete smanjiti volumen vašeg otpadnog materiala i usporedno time smanjiti količinu spremnika i broj odvoza.

Vrijedi obratiti pažnju na činjenicu, da pored komunalnog otpada u velikim količinama nastaje i selektivni otpad. Uz pravilno rukovanje, selektiranje i baliranje selektivnog otpada, ne samo da uštedite na količinama odvoza, nego možete i napraviti i znatni pridobit iz naslova selektivne embalaže. Uz korištenje Malagrow opreme čete postići ekološki nadstandardno i ekonomičko gospodarenje sa Vašom otpadnom ambalažom. Za restorane i hotele preporučujemo jednokomorne Strautmann balirke.

Mali prostorski zahtjev, smanjenje volumna otpada do 95 %, jednostavno i sigurno rukovanje su prijednosti korištenja opreme koju nudi poduzeće Malagrow.

Preporučujemo stroj STRAUTMANN BP4. Sa 4 tonskom potisnom snagom i jednostavnim rukovanjem možete napraviti bale iz kartona, papira, folije, plastike, PET-a i ostalog selektivnog materiala do težine 60 kg. Vrijednost baliranog materiala je mnogo veći, nego kada se  material predaje u razsutom stanju.

Veči strojevi u STRAUTMANN obitelji su BP6 sa 6 tonskom ili BP10 sa 10 tonskom potisnom snagom. Ti strojevi imaju ojačani navođeni sustav, koji pruža dodatnu stabilnost potisne ploće i veću gustoću napravljene bale.

 Više informacija:

Boris Laslo

Vodja prodaje za Slovenijo in Hrvaško
Komercijalni rukovoditelj za Hrvatsku i Sloveniju
Email: boris.laslo@malagrow.hu
Tel.: + 36 70 882 0005 ; + 386 41 300 435

Malagrow Kft. Szolnok, Újszászi út 38

MALAGROW Kft. - CROATIA