Jednokomorni stroj za baliranje BalePress 18

BalePress 18

Smanjenje volumena otpada i do 90%

Stroj za baliranje BalePress 18 je univerzalni stroj namijenjen za baliranje papira, folije, PET ambalaže, plastike, metala i miješanog komunalnog otpada. 18 tona tlačne sile omogućuje smanjivanje volumena otpada do 90% (ovisno o vrsti otpada) te na taj način značajno doprinosi boljoj iskoristivosti prostora i smanjenju troškova zbrinjavanja otpada.

Baliranje selektivnog otpada znatno povećava iskoristivost prostora i doprinosi boljoj organizaciji.

Uz pomoć stroja možete proizvesti bale od 200-250 kg. Dimenzije bala uklapaju se u dimenzije EUR paleta. Produženom vijeku trajanja stroja doprinosi ojačani sistem vodilica TopPlus koji je instaliran na potisnoj ploči. Prednost ovog stroja u odnosu na manje je ta što ima veći otvor za punjenje i veću balirnu komoru.

Balirka BP18 je u odnosu na konkurentne balirke veće težine i ojačanog kućišta, što povećava vrijednost stroja u slučaju prodaje, te doprinosi znatno dužem radu i smanjuje mogućnost kvara. Ova prednost je najizraženija pri baliranju folije i PET ambalaže koja ima tendenciju ekspanzije. Uz veću tlačnu silu (cca. 240 bara), znatno je učinkovitija od konkurentnih strojeva.

 

Visoka razina sigurnosti

Osim navedenih prednosti stroj za baliranje zadovoljava najstrože regulirane zahtjeve za rad na siguran način. Posjeduje 3 x kodirane magnete za otvaranje-zatvaranje sustava vrata, za sprečavanje nezgoda ima posebno ugrađen prekidač za prisilno zaustavljanje.

 Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA