KNAPZAK vreće za sakupljanje za otpada

KANPZAK

KNAPZAK vreće za skupljanje otpada su preporučljive za uporabu u velikim dvoranama, tvornicama i logističkim centrima u kojima se otpad generira na nekoliko različitih mjesta u isto vrijeme pa ga se na taj način lakše prikupi. Perforirane (šupljikave) vreće namjeste se na čeličnoj konstrukciji i omogućuju prikupljanje velikih količina običnih ili stretch folija i ostalih ambalažnih materijala. Prozirne vrećice omogućavaju bolju preglednost otpada i olakšavaju lakše selekcioniranje obzirom na preglednost svega što je prikupljeno u vrećama. U ponudi su vreće od 200 ili 300 litara i prilagođene su korisnicima te opremljene vrpcama za vezanje. Vreće od 1000 litara su namijenjene za prikupljanje polistirena-a, deblje su i neperforirane tako da su pogodne za prikupljanje i određenih vrsta opasnih otpada.

Cilj: prikupiti PET ambalažu, za bolju preglednost nad selekcioniranim otpadom

Svrha odvojenog prikupljanja PET ambalaže je da se niti jedna vrsta drugih materijala ne miješaja s njom. KNAPZAK ima u ponudi i poseban stalak, koji je obložen mrežom te tako čini čvršći okvir u koji sjeda vreća za sakupljanje.

Prozirne vreće omogućuju bolji pregled nad selekcioniranim otpadom. KNAPZAK vreće daju bolju preglednost instalirane u okvir i namijenjene su za prikupljanje PET ambalaže.

Pocinčani okvir ili okvir obložen posebnim epoksi slojem daje mogućnost izlaganja različitim vremenskim uvjetima tako da ih se može instalirati na bilo kojem otvorenom mjestu ili u prirodi. Zamjena same vreće vrlo je jednostavna, zahvaljujući perforacijama omogućena je dobra ventilacija i spriječeno je nakupljanje vode u njima. Vreće su debljine od 60 mikrona, mogu podnijeti težinu od 10-15 kg i imaju traku za vezanje.

  • volumen: 200 litara
  • dimenzije: 45 cm x 45 cm x 95 cm
  • 100-130 komada 1,5 litara plastičnih boca

Preporučuje se za selektivno prikupljanje otpada u parkovima, na bazenima, plažama, u kampovima, u blizini većih institucija, kod javnih događanja, u blizini stambenih zgrada ili čak apartmana neposredno uz postojeće kontejnere. Upotrebljavati se može i za prikupljanje folija i drugih plastičnih materijala kao i uredskog papira.

Povezani dokumenti:

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA