Bergmann Roll-Packer

Roll-Packer

Jedinstvena Bergmann Roll-Packer tehnologija omogućuje prešanje velike količine otpada direktno u kontejneru (10-36 m3). Korištenjem modela Roll-Packer će se značajno povećati iskoristivost čitavog volumena spremnika i smanjiti troškove zbrinjavanja.

Iskoristivost prostora znatno će se povećati, a potreba za radnom snagom smanjiti. Bergmann Roll-Packer je opremljen sa posebnim valjkom, koji zahvaljujući svojom veličinom i konstrukcijom omogućuje kontinuirani rad stroja uz minimalne troškove održavanja. Bergmann tehnologija je dokazano dobre kvalitete s obzirom da se već gotovo 30 godina nalazi na tržištu u cijeloj Europi.

Redoslijed prešanja: valjanje, drobljenje i pritiskanje

Roll-Packer je, uz prešanje komunalnog otpada, pogodan za prešanje paleta, drvenih kašeta, otpada većih težina, pa čak i materijala za ponovnu uporabu. Spremnik se puni tijekom rada stroja.

Zahvaljujući učinkovitosti stroja koji može preuzeti i do 5 puta više otpadnih tvari, znatno je bolja iskoristivost volumena samog spremnika, a time se značajno smanjuju i ukupni troškovi zbrinjavanja.

Rješenja za najrazličitije zahtjeve

Ovisno o prostornoj raspoloživosti može se postići maksimalna učinkovitost. U ponudi je više strojeva za prešanje otpada ovisno o mjestu njihove instalacije. Mobilna opcija omogućava prešanje u sekvencijalno postavljenim kontejnerima. Model RP7700 je posebno dizajniran za prešanje u jednom kontejneru. 

Bergmann Roll Packer

Bergmann Mobile Roll Packer

BERGMANN Roll-Packer RPV 7700

BERGMANN Roll-Packer RPM 7700 Mobil-Jumbo (EN)

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA