BLIK presa za baćve sa pralnom jedinicom

BLIK presa za baćve sa pralnom jedinicom

Oprema je pogodna za pranje i prešanje limenih bačvi, što olakšava recikliranje napomenutih materijala. Ne samo da zadovoljava ekološke standarde i propise, nego uštedi vrijeme, novac i energiju. Skladištenje praznih bačava zauzima puno prostora, a troškovi odvoza su izuzetno visoki. Kako bi se uklonili ovi problemi, razvili smo prešu za bačve BLIK RD7 koja, s iznimno visokom potisnom snagom sabija limene bačve. Korištenje stroja je jednostavno, brzo, sigurno i, u konačnici i isplativo.

Oprema je pogodna za pranje i prešanje limenih bačvi, što olakšava recikliranje napomenutih materijala. Ne samo da zadovoljava ekološke standarde i propise, nego uštedi vrijeme, novac i energiju.

Zašto preporučujemo presu za baćve BLIK RD7 ?

  • Učinkovito sabija/kompaktira otpadne materiale
  • U skladu s propisima o zaštiti okoliša
  • Korištenjem stroja štedite vrijeme, novac i energiju
  • Postupak ispiranja vrši automatska rotacijska jedinica za pranje (360 °)
  • Jednostavno korištenje uz pomoć indikatora i tipkama
  • Prilikom kupnje potrebno je samo spojiti na električnu instalaciju i vodovodni priključak – bez dodatnih procedura postavljanja u pogon

Povezani dokumenti:

BLIK presa za baćve sa pralnom jedinicom – opis izdelka

 

PONUDA. Tražite za ponudu!

 

MOGUČNOST BESPLATNOG TESTIRANJA STROJEVA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Proba može sadržavati vrijeme najma stroja, dopremu, puštanje u pogon, edukaciju, kako biste Vi mogli paziti samo na učinkovitost prešanja i rezultate preše za otpade.

Moguće je istovremeno isprobavanje i više strojeva za baliranje. Dogovarajte se u svakom slučaju s našim kolegama o okolnostima postavljanja strojeva.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne vijesti

Smanjite troškove!

Smanjite troškove!

Drastično povečanje troškova odvoza komunalnog otpada uzrokuje velike probleme hrvatskim hoteljerima i ugostiteljima. Zbog interesa optimizacije troškova iz naslova odvoza otpada povečava se interes za strojeve baliranje i prešanje. Uz korištenje balirke znatno čete...

MALAGROW Kft. - CROATIA